Verkstadspersonal / svetsare – NTT Total Tech

Verkstadspersonal / svetsare

TotalTech, NTT verkar idag huvudsakligen inom gruvindustrin i Malmfälten. Vårt verksamhetsområde sträcker sig från 1390 meter under marknivån till höghöjdsarbeten ovan jord. Vi hjälper idag våra uppdragsgivare med helhetslösningar inom Mekanisk tillverkning industriservice, maskinservice, hydraulik/tryckluft och maskinentreprenader.

 

Söker du efter en utmaning?

Vi söker efter er som strävar framåt…

 IMG_3446

Vi har Gällivares mest kompletta mekaniska verkstad, med kapacitet för plåtbearbetning, tillverkning av stålkonstruktioner och en modern maskinverkstad med styrda svarvar och fräsmaskiner. Vi kommer att satsa vidare på att utveckla den verksamheten framåt. Därför behöver vi dig att förstärka teamet.

 

Verkstadsmekaniker, med inriktning svets, tillverkning och montage.

Vi söker dig som är självständig, kvalitetsmedveten och har god förmåga till att arbeta i grupp. Du bör ha goda kunskaper i MIG/MAG, MMA-svetsning, och vara kunnig inom ritningsläsning. Svetslicenser och erfarenhet inom andra svetsmetoder är meriterande.

För tjänsten ser vi tex lägst utbildning från industriprogrammet eller likvärdig utbildning/erfarenhet. Körkort lägst B-behörighet. Anställningsform: Heltid, tillsvidare

SÖK JOBBET

 

Vill du veta mer om tjänsten eller företaget så kontakta gärna Markus Olausson, verkstadschef på telefon 0970- 797 91 eller e-post: markus.olausson@nttab.se

Mikael Keskitalo, produktionsledare på telefon 0970-777 70 eller e-post:mikael.keskitalo@nttab.se

Patrik Sjödin, produktionsledare på telefon 0970-777 71 eller e-post: patrik.sjodin@nttab.se

Arkiv